Best Gezond
Image default
Aandoeningen en ziekten

draaibare autostoel

De verlaagde vloer is ideaal om rolstoelen in en uit het voertuig te krijgen, maar het kan problemen geven met de ruimte onder de auto, dus wees extra voorzichtig bij het rijden op onbekende wegen. Zeker als je verkeersdrempels tegenkomt. Door de verlaagde vloer kan er ook een andere, mogelijk kleinere brandstoftank op de auto worden gemonteerd. Dit kan betekenen dat u vaker moet tanken dan u van een conventionele auto zou verwachten. 

Geen “one size fits for all” -benadering

Auto’s voor gehandicapten zijn minibusjes en grote bestelwagens uitgerust met mobiliteitshulpmiddelen. Deze voertuigen zijn ontworpen om mensen met een handicap te vervoeren. Ze kunnen roterende stoelen hebben voor ambulante mensen of hellingen en liften voor rolstoelgebruikers. Er zijn pedaaltransfers geïnstalleerd voor bestuurders die in sommige landen het gebruik van hun rechter- of linkerbeen hebben verloren. Handpedaalbedieningen worden gebruikt door personen die beide benen niet meer kunnen gebruiken.

Een aantal fabrikanten hebben een 360 ° rotatiefunctie geïntroduceerd, die een verlengde naar achteren gerichte, voorwaarts gerichte en lay-over mogelijk maakt, zodat u de stoel naar de deur kunt richten, waardoor het een stuk gemakkelijker wordt om uw kleintje in en uit de deur te krijgen. auto.

Voldoende ruimte is essentieel voor elke auto, zeker voor een aangepaste auto. Je moet nadenken over hoeveel boodschappen je moet doen en welke accessoires of hulpmiddelen je altijd bij je moet hebben.

Omdat veel draaibare autostoelen zijn ontworpen om u tot 4 jaar mee te nemen, kunnen ze duurder zijn met een startprijs van ongeveer $ 200 en sommige tot $ 400.Breng uw voertuig naar Mobility4all en zij passen het aan uw wensen aan, zodat u zorgeloos aan uw reis kunt beginnen.

 De vrijheid om te reizen, te komen waar u moet zijn, of het nu gaat om winkelen, werken of gewoon voor uw plezier, is een essentieel onderdeel van het leven. Niemand wil elke dag zijn tijd thuis doorbrengen, of gedwongen worden op anderen te vertrouwen om ze te krijgen waar ze moeten zijn. Hier kan een taxi voor rolstoelgebruikers helpen.