Best Gezond
Image default
Zintuigen

Lease de sportieve Alfa Stelvio

Ben je op zoek naar een sportieve crossover om te leasen? Dan is de nieuwe Stelvio misschien iets voor jou. Vergelijk hier alle Alfa Romeo Stelvio private lease tarieven!

Over deze Alfa

De Alfa Romeo Stelvio is een elegante en verfijnde SUV die de perfecte balans belichaamt tussen Italiaans design, hoge prestaties en geavanceerde technologie. Deze luxe crossover, vernoemd naar de iconische Stelviopas in de Italiaanse Alpen, is net zo opwindend om te rijden als om te zien.

Het slanke en aerodynamische profiel van de Stelvio straalt een gevoel van atletisch vermogen uit en belichaamt tegelijkertijd de kenmerkende elegantie van het Alfa Romeo-design. De opvallende Alfa Romeo Trilobe grille, in combinatie met de iconische driehoekige koplampen, laat overal een blijvende indruk achter.

Als u instapt, wordt u begroet met een zorgvuldig ontworpen interieur dat comfort, stijl en hoogwaardige materialen naadloos combineert. Het interieur omhult u in verfijnde luxe, met de combinatie van echt leer, onberispelijk vakmanschap en geavanceerde technologie. De op de bestuurder gerichte cockpit brengt alles binnen handbereik en zorgt voor een naadloze en intuïtieve rijervaring.

Onder de motorkap wordt de Alfa Romeo Stelvio aangedreven door een reeks krachtige motoren, die allemaal opwindende prestaties leveren. Van de pittige 2,0-liter turbomotor tot de machtige 2,9-liter V6 Twin-Turbo: elke rit is een sensatie. Het Q4-vierwielaandrijvingssysteem zorgt voor superieure handling en stabiliteit, waardoor de sportieve dynamiek van deze SUV nog verder wordt versterkt.

Uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en geavanceerde technologie, biedt de Stelvio een uitgebreid scala aan rijhulpsystemen om uw gemoedsrust onderweg te garanderen. Van adaptieve cruisecontrol tot waarschuwing bij het verlaten van de rijstrook en monitoring van dode hoeken: Alfa Romeo geeft prioriteit aan veiligheid zonder concessies te doen aan de prestaties.

Pluspunten

  • Goede rij-eigenschappen
  • Één van de meest sportieve SUV’s
  • Apple Carplay en Android Auto
  • Uitgebreid gamma aandrijvingen

Minpunten

  • Kwaliteit interieur laat te wensen over
  • Ophanging is vrij stug
  • Dieselmotoren draaien minder soepel