Best Gezond
Image default
Verpleging

Muziekmobiel box voor uw pasgeboren kindje

Muziekmobiel box voor uw pasgeboren kindje 

Van jongs af aan zullen baby’s het gevoel van veiligheid en continuïteit waarderen dat wordt opgeroepen door deze muziekmobiel box overal mee naartoe te nemen. Deze muziekmobiel boxen bevatten verschillende melodieën om uw kleintje te helpen kalmeren en amuseren. De kleurrijke hangende speeltjes, diertjes of vormen draaien rond om uw baby visuele stimulatie te geven. De muziekmobiel box kan gemakkelijk worden bevestigd aan de meeste speelplaatsen, wandelwagens en wiegjes, zodat u hem overal mee naartoe kunt nemen, waar de dag u en uw baby ook brengt. Roterende muziekmobiel box hebben vaak schattige dieren, vormen of voorwerpen die uw baby’s aamdacht bestwel zullen pakken. 

Moeiteloze installatie

De betoverende muziekmobiel box is voorzien van eenvoudige installatie knopen waarmee het speeltje eenvoudig aan de zijbalk van het bedje van uw baby kan worden bevestigd. Hierbij heb je geen ingewikkelde machines nodig voor de installatie. 

Roterende Muzikale Mobiel

De muziekmobiel box heeft een 360 graden automatische rotatie, waarvan de tiny love muziekmobiel een voorbeeld is. Verder heeft deze muziekmobiel box een opknoping met mooie levendige pluche hangers, die de aandacht van de baby zeker hebben, het aantrekken van de baby om uit te reiken naar de pluche speelgoed met als doel die te vangen, de oefening van de baby’s hand spieren.

Rustgevende geluiden

U kunt kiezen tussen muziek die na een gegeven tijd, ongeeer vijftien minuten, stopt of  doorlopende rustgevende slaapliedjes. Een ander keuze is zachte natuurgeluiden om uw dierbare kleintjes te helpen snel in slaap te vallen. 

Een zacht en rustgevend scherm voor het slapengaan

Wanneer het tijd is om je pasgeborene in te stoppen voor een dutje of voor het slapengaan, help hem dan snel weg te dromen. Vier vrolijke dierenvriendjes, speeltjes of andere leuke vormpjes houden je baby gezelschap terwijl hij snel in slaap valt.

Babykamer lichten

Zij zorgen voor verlichting voor moeders om hun baby’s te voeden of luiers te verschonen in de nacht. Om niet al te veel licht in de baby slaapkamer te hebben, kunnen  ook alle hoofdverlichtingen in de slaapkamer uitgeschakeld worden en gewoon dit kinderkamerlampje houden om de rusteloosheid van de baby te kalmeren.

Sterprojector

Met de functie van het beschermen van het gezichtsvermogen ster projector, de lichten op de top van de beugel te zetten in verschillende vormen, zoals sterren, manen, zonnen, cirkels, driehoeken, vierkanten.

Sussende Trilstand

Met een comfortabele Sussende Trilfunctie, wanneer de bedbel op het babywiegbedje is geïnstalleerd, kan de trilstand worden ingeschakeld, waardoor de baby gemakkelijker in slaap valt. Er zijn grote, middelgrote en kleine drie snelheden instelbare trillingen.

Uniek artistiek ontwerp

Bij het vervaardigen van een muziekmobiel box, waarvan little dutch muziekmobiel bekend staat, is het nodig een unieke expressie van stijl in elk stuk speelgoed te produceren. Elk detail van deze eenvoudige mobiel imoethelder versierd en met de grootste zorg vervaardigd zijn, om zowel functioneel als aantrekkelijk te zijn. Verder moet het gemaakt zijn van duurzame materialen, omdat deze muzikaal speeltjes gebouwd zijn om lang mee te gaan.

Sanitatie

De mobielbabybox kan weel schoongemaakt worden met een doekje. Het is natuurlijk heel belangrijk dat de delen waar de batterijen gaan, niet in contact komen met water. 

muziekmobiel box